KAESO BEAUTY COLLECTION

A KAESO Collection kizárólag Szalon és SPA használatra kifejlesztett Aromaterápiás termékek!
A Kaeso alapelve a természetes eredetű összetevők és az elengedhetetlen ápoló képletek egyesítése, hatékony és Luxus Professzionális termékek által.

A Kaeso egyedülálló formuláit a legjobb, természetes hozzávalókkal készítik, hogy biztosítsák a legmagasabb minőségi bőrápolást.
A termékcsaládon belül az összes termék parabénektől, szulfátoktól, propilén glikoltól és ásványi olajoktól mentes.
A Kaeso Kollekció megfelel minden kozmetikai kezelés követelménynek, miközben lefedi a Bőrápolást, Testápolást, Manikűrt, Pedikűrt és Aromaterápiát.

Kaeso ajánlata egy speciális kezelés, ami egyéni előnyökkel jár, valamint különböző bőrtípusok szükségleteinek kielégítése professzionális szakember által.
A kiterjedt Kaeso Kollekción belül ott a született tehetség egy fúziója; olyan termékek, amik helyreállítják a testedet, elmédet és fenntartják őket, miközben megengedi neked, hogy létrehozz egy egyszerű és személyre szabott terápiát, kezelést vendégednek, hogy nagy eredményeket valósíts meg általa.
Luxus, figyelemreméltó és hatékony kollekciójával a Kaeso teljes élményt nyújt mind a Szalon vendégeinek, mind a Professzionális Terapeutáknak.

A Kaeso Kollekción belül, minden termékcsalád elbűvölően finom illattal rendelkezik, amik a kezelés során feltöltik a testet és elmét!
A krémek UV fényvédőt tartalmaznak, hogy védje a bőrt a nap káros sugarai ellen, gyors felszívódásúak, hamar elnyeli a bőr és nem marad utána ragadós, zsíros érzés.
A márka és termékek nagy előnye, hogy egyik termék sem zsírosítja le a bőrt!

A Kaeso termékek nem tartalmaznak:
– Parabéneket
– Szulfátokat
– Propilén Glikolt
– Ásványi olajokat – Kőolajszármazék mentes

1–12 termék, összesen 40 db