BALSAMIQUE Professional

A BALSAMIQUE® Professional természetes növényi kivonatok és illóolajok gazdag készletét tartalmazó készítmények professzionális masszőrökkel együttműködve. A gondosan kiválasztott összetevők intenzíven támogatják a védelem, a regeneráció és a bőrápolás folyamatát.

A kiváló minőségű természetes olajok szabályozzák a bőr lipidanyagcseréjét, táplálják, hidratálják és regenerálják, valamint fiatalító tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek az olajok elősegítik a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe is. A nagyon jó siklás, a nagy mennyiségű hatóanyag, a kellemes illat és a készítmény felszívódása a masszázs végén komfortérzetet biztosít mind a páciens, mind a masszőr számára.

A BALSAMIQUE® Professional termékek nem tartalmaznak szintetikus színezékeket és tartósítószereket. E-vitaminnal és lecitinnel vannak stabilizálva.

Készítményeinket a masszőrök és gyógytornászok által végzett kezelésekhez kell igazítani. Professzionális masszázs balzsamokat, masszázs olajokat, hidegen sajtolt natúr olajokat, illatos masszázsgyertyákat és masszázs shea vajakat kínálunk. Kínálatunkban szerepel a só- és cukorhámlasztók is.

Természetes natúr olajok (hidegen sajtolt)
A kiváló minőségű, tiszta természetes olajok szabályozzák a bőr lipidanyagcseréjét, táplálják, hidratálják, regenerálják és fiatalító tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek az olajok elősegítik a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe is. Nagyon jó siklás, kellemes illat és a készítmény felszívódása a masszázs végén komfortérzetet biztosít mind a páciens, mind a masszőr számára.
A kezelésekhez gyakran néhány csepp illóolajjal dúsítják az utasítások szerint.

Mit tartalmaznak professzionális masszázs-kozmetikumaink?
Termékeink jó összetételére kiemelt figyelmet fordítunk. A biztonság és az allergiás reakciók elkerülése rendkívül fontos mind a betegek, mind a masszőrök számára, akik naponta több órát töltenek a masszázson, miközben kezük közvetlenül érintkezik a masszázskészítményekkel.

Balzsamaink és olajaink semleges, biztonságos és nem allergén ásványi olajokon alapulnak.
Az általunk használt ásványolajok gyógyszerészeti minőségűek, ami azt jelenti, hogy kivételesen tiszták. 
A BALSAMIQUE® Professional termékek nem tartalmaznak szintetikus színezékeket, és E-vitaminnal, lecitinnel vannak stabilizálva.

A munka kényelme
A professzionális Balsamique masszázskozmetikumok hatékonyak, jó csúszással és a kezelési időhöz igazodó felszívódási idővel rendelkeznek. Ezenkívül a professzionális Balsamique masszázskozmetikumok esztétikus és praktikus csomagolással rendelkeznek, amely biztosítja a biztonságot és a megfelelő munkakényelmet. A csomagolások stabilak, így használat közben nem borulnak fel. Kínálatunkban megtalálhatóak kisebb-nagyobb kiszerelések, például olajok, melyeket gazdaságos kannákban lehet megvásárolni a kisebb tartályok kiegészítésére.

1–12 termék, összesen 53 db