Skintruth Salon Beauty

A Skintruth kizárólag Szalon és SPA használatra kifejlesztett Aromaterápiás termékek!

A „Skintruth” célja, hogy egyesítse a szépség és a jólét érzetét, melyek együttesen ösztönözik mind a testet mind a lelket.

A Skintruth egy professzionális Szalon és SPA szépészeti termékcsalád, mely egyesíti a természetből fakadó és a tudományosan kifejlesztett hozzávalókat, melyek használatával a bőrápolás Szalon élménnyé válik.

Kitűnő minőséget képvisel az egyénileg használt kezelések sorozatának egész palettáján. Mindegyik bőrápolási termék körültekintően lett kialakítva a speciális hozzávalók-természetből nyert kivonatok és illóolajok- tökéletes keverékével.
Termékei megfelelnek az Ön egyedi igényinek.

Korunk életstílusa egyre inkább stresszessé és nyugtalanná válik.
A Skintruth a masszázs területén teljes körűen arra törekszik, hogy érzéki és bőrápolási eredményeivel a nyugalom és harmónia érzetét fokozza.

A Skintruth eredetien és közvetlenül kíván nyújtani hatásos szépségtapasztalatot, megoldást minden bőrápolási szükségletre. A Skintruth sorozatai megfelelnek minden kozmetikai kezelés követelménynek, miközben lefedi a Bőrápolást, Testápolást, Manikűrt, Pedikűrt és Aromaterápiát.
A termékcsaládon belül az összes termék parabénektől, szulfátoktól, propilén glikoltól és ásványi olajoktól mentes.

Skintruth ajánlata egy speciális kezelés, ami egyéni előnyökkel jár, valamint különböző bőrtípusok szükségleteinek kielégítése professzionális szakember által. A kiterjedt Skintruth sorozatain belül ott a született tehetség egy fúziója; olyan termékek, amik helyreállítják a testedet, elmédet és fenntartják őket, miközben megengedi neked, hogy létrehozz egy egyszerű és személyre szabott terápiát, kezelést vendégednek, hogy nagy eredményeket valósíts meg általa. Luxus, figyelemreméltó és hatékony kollekciójával a Skintruth teljes élményt nyújt mind a Szalon vendégeinek, mind a Professzionális Terapeutáknak.

A Skintruth kollekción belül, minden termékcsalád elbűvölően finom illattal rendelkezik, amik a kezelés során feltöltik a testet és elmét! A krémek UV fényvédőt tartalmaznak, hogy védje a bőrt a nap káros sugarai ellen, gyors felszívódásúak, hamar elnyeli a bőr és nem marad utána ragadós, zsíros érzés. Egyik termék sem zsírosítja le a bőrt!

A Skintruth termékek nem tartalmaznak:
– Parabéneket
– Szulfátokat
– Ásványi olajokat – Kőolajszármazék mentes

Mind a(z) 11 találat megjelenítve