PostQuam Professional

Postquam Cosmetic nemzetközileg elismert a Professzionális kozmetikumok és fodrászat területén. Ez a családi vállalkozás nőtt, amíg világvezetővé nem vált.

A PostQuam Cosmetic kozmetikai termékeket gyárt és forgalmaz a Professzionális szépségipar számára, valamint kiegészítőket, berendezéseket, bútorokat stb. Röviden a fodrászat és a szépségközpontok globális szállítója.

1982-ben Valladolidban (Spanyolországban) létrehozott PostQuam már a kezdetektől fogva az jellemezte, hogy szakemberek számára minőségi termékeket kínáljanak a legjobb áron, közvetlenül a gyárból értékesítve, közvetítők nélkül, lehetővé téve számukra, hogy a legjobb áron versenyezzenek és a lehető legjobban vigyázzanak a minőségre.

Ebben a szellemben kezdett növekedni a PostQuam Cosmetic, először Spanyolországban, majd Európában és most már más kontinenseken is. Jelenleg 260 ember van a Postquam-csoportban: vegyészek, fodrászok, értékesítési munkatársak, tervezők, stb.
Kiváló minőségű fodrászati ​​és szépségápolási termékek széles választékát kínálja. Kozmetikumok, bútorok, szerszámok, minden, amit a szépségipar szakemberei igényelnek.

A szépségipar szakemberek 65 országban ismerik a PostQuam termékeiket. Fodrászok, Kozmetikusok, Szépségszalonok, Masszőrök-, Sport és Gyógymasszőrök, Oktató Akadémiák, Fitnesz termek, SPA és gyógyfürdők, Wellness Szállodák stb. Ily módon a PostQuam által kínált termékek világszerte 180.000 ember bizalmát szerezték meg. Európában 53 ezer embert, akik ismételt megrendeléseikkel bizonyítják hűségüket. Egyedül Spanyolországban termékeiket 40.000 Szalon vásárolja meg.

2005 végén Mexikóban és Lengyelországban kezdtek el működni, ahol 2 leányvállalatuk van. 2007-ben leányvállalatokat alapítottak Ukrajnában, Brazíliában, Fehéroroszországban és Romániában. A cég 2010-es hirdetési beruházása 5,1 millió euró volt. Ami a világ többi részét (Afrika, Ázsia, stb.) illeti.
Nagyszámú forgalmazó van, hogy segítsen nekik abban, hogy a POSTQUAM egyre nagyobb elismerést kapjon világszerte.

Jelenleg a PostQuam Group-ban 16 vállalat működik, akik 65 országban vannak jelen a világ minden részén, a szépség és a fodrászat világának minden területén: gyártás, képzés, bútorok, szoftverek stb.

1–12 termék, összesen 257 db