SZERZŐI JOGOK

A https://simonabeautypro.hu weboldal teljes terjedelme a Simona Beauty Store Ltd. tulajdonosának a tulajdonában áll.
Szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok, termék leírások, képek, kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők le és nyomtathatóak ki. A weboldal másolása vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú felhasználása és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weboldalon található fotók, képek, videók, termék leírások és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők le és nyomtathatók ki.
A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú felhasználása és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.
Tilos a termék leírások és képek mentése, valamint annak felhasználása más weboldalakon az engedélyünk nélkül!
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weboldalon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

HIVATKOZÁSOK

Az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a https://simonabeautypro.hu oldalait, vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. Az üzemeltető minden ilyen esetben jogosult ezzel szemben fellépni és többek között az ebből származó kárának megtérítését vagy a jogsértő állapot megszüntetését követelni.